Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده اردبیل در مجلس با بیان اینکه دولت باید برای حذف ارز ۴۲۰۰ توجیه و برنامه عملیاتی داشته باشد، گفت: اگر بخواهیم بدون کار کارشناسی مبادرت به حذف ارز ترجیحی کنیم شاهد متلاطم شدن بازار اقلام اساسی خواهیم بود. - اخبار سیاسی -

صدیف بدری نماینده اردبیل در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با بیان اینکه در ماه‌های گذشته و با توجه به شرایط اقتصادی شاهد افزایش قیمت‌ کالاهای اساسی در کشور بوده‌ایم، گفت:  دولت و بخش‌های نظارتی باید به این موضوع ورود جدی داشته باشند تا مانع از افزایش قیمت کالاهای که با زندگی مردم در ارتباط است، شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با انتقاد از افزایش  قیمت برنج و  لبنیات در روزهای گذشته و اینکه گرانی‌ها سفره مردم را کوچکتر کرده است، ادامه داد: مسئولان و وزرای مربوطه باید با نظارت بیشتر و برخورد با متخلفان مانع از این شوند که سفره مردم هر روز کوچکتر شود.

نماینده اردبیل در مجلس با اشاره به تصمیم دولت برای حذف ارز 4200 تومانی برای سال آینده، اظهار کرد: اگرچه در کمیسیون تلفیق بودجه با این موضوع مخالفت شد و 9 میلیارد دلار برای این موضوع در نظر گرفته شد اما هنوز ارز 4200 تومانی حذف نشده، شاهد افزایش قیمت‌ها در حوزه نهاد‌ه های دامی هستیم که آثار منفی آن در حوزه تولید مرغ خود را نشان داده است.

بدری با تاکید بر اینکه دولت باید برای حذف ارز 4200 توجیه و برنامه عملیاتی داشته باشد، عنوان کرد: اگر بخواهیم بدون کار کارشناسی مبادرت به حذف ارز 4200 تومانی کنیم شاهد متلاطم شدن بازار اقلام اساسی خواهیم بود.

نماینده اردبیل در مجلس تصریح کرد: مسئولان دولتی اگر می‌خواهند ارز 4200 تومانی را حذف کنند باید با حضور در مجلس دلایل و استدلال‌های خود را بیان کنند تا مجلس در این زمینه تصمیم‌گیری کند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجلس مجلس نماینده اردبیل در مجلس ارز 4200 تومانی حذف ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۸۶۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است

 افشین کسالائی معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور در نشستی با حضور کارشناسان سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، در تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور با تاکید بر تحلیل اهم شاخص‌های توسعه‌ای برنامه ششم، برنامه‌ریزی برای توسعه را ایجاد بستری دانست که در پهنه آن توسعه اجتماعی، اقتصادی، سیاسی کشور در چارچوب‌های مبتنی بر نظریه‌های علمی و تخصصی طراحی، تدوین و اجرا شود.

وی در تبیین نقشه راه برنامه هفتم توسعه کشور به تشریح پارادایم، اصول حاکم، ویژگی‌ها، اهداف و الزامات و پیش نیاز‌های تحقق آن سخن گفت و اظهار داشت: برنامه هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است و در تدوین آن تلاش شده سیاست‌های ابلاغی رهبر انقلاب به عنوان محور‌های اصلی برنامه در نظر گرفته شود.

کسالائی با اشاره به اهم احکام قانونی با رویکرد استانی لایحه برنامه هفتم توسعه، گفت: تمرکززدایی و تقویت نقش استان‌ها در این برنامه مورد تاکید ویژه قرار گرفته است.

وی رویکرد اصلی برنامه هفتم توسعه را بر اساس موضوعات کلیدی و پیشران‌های کشور با رعایت ملاحظات اسناد آمایش سرزمین، سیاست‌ها، تمرکز بر پیشران‌های توسعه، مسایل بحران‌زا و بسترساز‌ها (ابر پروژه‌ها) عنوان کرد.

تبیین چارچوب تدوین سند توسعه و برنامه‌های عملیاتی استان و تبیین و تحلیل اصلی‌ترین موضوعات و تبصره‌های قانون بدجه مرتبط با استان از دیگر مباحث مطرح شده توسط معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور در این نشست بود که به آن پرداخته شد.

شایان ذکر است؛ این نشست با توجه به تصویب و ابلاغ قریب الوقوع برنامه هفتم توسعه و مبنای عمل قرار گرفتن در سال جاری و ضرورت تبیین مبانی و احکام آن به همت معاونت توسعه و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی برگزار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • مناظره ۲ کاندیدای مجلس دوازدهم اردبیل
  • احصاء سرخط‌های عملیاتی برنامه ساماندهی قلعه ضحاک
  • باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد
  • قیمت دو برابری کالا‌های اساسی با جود تخصیص ارز ترجیحی
  • مجلس پیگیر اجرای سند تحول رئیس‌جمهور در حوزه ارز است
  • همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است
  • امام جمعه اردبیل به بذرپاش: خودت را در این پروژه بدنام نکن /امام جمعه تبریز: دولت و مجلس برای معیشت کارگران توان مضاعف بگذارند
  • برنامه امسال دولت سیزدهم برای عبور موفق از اوج بار تابستان
  • پل خورگو وارد فاز اجرا شد
  • عملیات اجرایی پل خورگو آغاز شد