Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی گفت: نهاد انقلابی جهاد دانشگاهی در پیوند بین علم و صنعت و جامعه و دانشگاه موفق عمل کرده است.

حجت الاسلام سیدکاظم موسوی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی به عنوان مولود انقلاب و پرورش یافته در دامن جمهوری اسلامی در چهار دهه اخیر توانسته است نقش واسط بین علم و صنعت، علم و اقتصاد و علم و جامعه را به خوبی ایفا کند و امروز به یک برند علمی و دانشگاهی در سطح ملی و بین المللی تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه نهال بارور جهاددانشگاهی در چند سال اخیر درختی تنومند و پرثمر برای خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تبدیل شده است، خاطرنشان کرد: پیوند بین صنعت و دانشگاه یکی از موفقیت های اصلی این نهاد در کشور بوده به طوری که امروز با اختراعات جهاد دانشگاهی در کشور بسیاری از علوم از جمله علم ژنتیک پیشرفت های چشمگیری را داشته است.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس، جهاد دانشگاهی اردبیل را از نهادهای موفق در تراز انقلاب اسلامی در استان دانست و بیان کرد: موفقیت های چند سال اخیر جهاد دانشگاهی واحد اردبیل به ویژه در ایجاد مرکز درمان ناباروری، حوزه گیاهان دارویی، راه اندازی فاز اول خط تولید نشاسته پلیمری و ... ما را به آینده درخشان این نهاد امیدوارتر کرده است.

موسوی نیروهای جهادی استان اردبیل را جزو پاکدست ترین و زبده ترین نیروهای علمی در استان معرفی کرد و گفت: به پشتوانه این جهادگران ما شاهد پیشرفت روزافزون این نهاد انقلابی در اردبیل هستیم که توانسته است به عنوان پل واسط بین علم و صنعت زوایای پنهان علمی را کشف و با اتصال بین صنعت و جامعه آنها را عملی سازد.

وی ظرفیت های جهاد دانشگاهی را در حل مشکلات جامعه مهم ارزیابی کرد و گفت: مرکز افکارسنجی ایسپا در سال های اخیر توانسته است با بررسی های علمی و اجتماعی مجرا و بستری مناسب برای مشارکت عموم مردم در امر سیاست گذاری و حکمرانی کشور مهیا کرده است.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس با تاکید بر اینکه مجلس باید با تمام توان در کنار جهاد دانشگاهی بوده و برای عینیت بخشیدن به خواسته های این نهاد انقلابی تلاش کند، تصریح کرد: ما همواره در استان اردبیل از اقدامات خوب و مناسب جهاد دانشگاهی حمایت کرده و این و این حمایت ها نیز مستمر خواهد بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی پژوهشکده رویان جهاد دانشگاهی جهاد دانشگاهی بین علم و صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۶۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم کشت و صنعت مغان برای تبدیل شدن به مرکز تولید بذر صیفی‌جات

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، صمد بهزاد در بازدید شاهین رستم‌پور مشاور معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی از شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان گفت: مذاکرات و پیگیری‌های لازم از طریق وزارت جهاد کشاورزی برای تولید بذور سبزی و صیفی‌جات در این شرکت انجام شده است.
وی تاکید بر لزوم فراهم شدن فضای مناسب و بستر علمی در تولیدات زراعی شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان افزود: این مجتمع اقتصادی به دنبال تحقق تولید محصولات کشاورزی پول‌ساز با راندمان بالا بوده و این امر را در دستور کار قرار داده است.
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان با بیان این که در کنفرانس کشاورزی اوراسیا مقرر شد که ایران بذر مورد نیاز کشور‌های منطقه را تامین کند و مقدمات آن در وزارت جهاد کشاورزی فراهم شده است، اظهار کرد: برای تحقق این هدف، با دعوت از کارشناسان و تولیدکنندگان اوراسیا، توان مجتمع عظیم ملی کشت و صنعت مغان را در زمنیه تولید بذر به صورت شایسته معرفی خواهیم کرد.
مشاور معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور باغبانی نیز در این بازدید با تاکید بر بهره‌برداری از ظرفیت‌های کشت و صنعت مغان در زمینه‌های مختلف گفت: باید با برنامه‌ریزی دقیق در حوزه تولید بذر، ارقام جدیدی را معرفی کرده و با جایگزینی ارقام پربازده و اقتصادی، عملکرد تولیدی این شرکت را افزایش دهیم.
شاهین رستم‌پور آینده کشاورزی ایران را منوط به فراهم شدن بستر تولیدات پایه، علمی و فعالیت تحقیقاتی مجتمع‌‎هایی مانند کشت و صنعت مغان دانست و افزود: با استفاده از ظرفیت موجود در این بنگاه اقتصادی بزرگ استان اردبیل، می‌توان نهال‌های خوبی را در این شرکت تولید و به باغات کل کشور معرفی کرد.
وی با اشاره به آینده درخشان شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان در حوزه تولید بذر و نهال اظهار کرد: کشت و صنعت مغان با همکاری متخصصان بین‌المللی بذر به زودی تولید بذر محصولاتی همچون خیار، گوجه فرنگی، فلفل، بادمجان، کدو، هندوانه، ملون و لوبیا را شروع خواهد کرد.
مشاور معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور باغبانی بیان کرد: پس از آزمایش اولیه و تایید لاین برای سال آتی و معرفی برند مشترک می‌توان بازار خوبی را در زمینه تولید بذر برای شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان فراهم و از واردات بذور مختلف جلوگیری کرده و بازار داخلی را با بذور تولیدی برند مغانه تامین کرد.
رستم‌پور سرمایه‌گذاری در بخش تولید بذر را دارای سود کلان عنوان و تاکید کرد: شرکت کشت و صنعت مغان می‌تواند با برنامه‌ریزی پنج ساله در امر تولید بذور صیفی و نهال، چند برابر تولیدات فعلی خود سود کسب کند.

دیگر خبرها

  • دانشجویان خود را نسبت به مسائل روز دخیل بدانند
  • ایستادگی مردم غزه برآمده از ایثارگری‌های شهدای انقلاب اسلامی است
  • مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است
  • تمدید مهلت ثبت‌نام دانشجویان دانشگاه‌های تهران برای شرکت در مسابقه ملی «سدید»
  • مدیران خودرو 777، تنها نماینده صنعت خودرو ایران در اجلاس ایران و آفریقا
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت
  • عزم کشت و صنعت مغان برای تبدیل شدن به مرکز تولید بذر صیفی‌جات
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد
  • ساماندهی فضای کسب و کار؛ جهش تولید و صنعت در استان اردبیل