Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، صدیف بدری عصر امروز در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: برخی از همکاران در خصوص منطقه آزاد اردبیل به دنبال لایحه جدید هستند، در حالی که لایحه جدید ریسک بزرگی است و دولت باید قانون موجود را اجرا کند؛ بنابراین یک نقطه از چهار نقطه را معرفی و اجرا کند و بررسی سایر مناطق آزاد نیز در لوایح جدید بررسی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تعلل دولت در اجرای برنامه‌های منطقه آزاد نابخشودنی است.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: بهبود وضعیت اقتصادی در کشور جزء مطالبات و خواسته مردم است که دولت و مجلس موظف است عملکرد خود را در این حوزه شفاف‌سازی و مشخص نماید.

وی با اشاره به اینکه بزرگترین موضوع در حوزه اقتصاد حذف ارز ترجیحی بود، تصریح کرد: در برخی حوزه‌ها یارانه پنهان وجود داشت و تصمیم‌گیری برای اینکه این یارانه به دست نیازمندان واقعی برسد، ضروری بود.

بدری با اعلام اینکه در حوزه‌های درمانی، قیمت دارو و نهاده‌های دامی شرایط مناسبی نداریم، اذعان کرد: افزایش قیمت چهار قلم کالای اساسی و نادیده گرفتن اثرات جانبی آن و تورم چند صد درصدی نشان‌دهنده این است که دولت باید در بررسی جامع این طرح سنجیده‌تر عمل می‌کرد.

 تعامل مجلس با دولت به معنای یگانگی نیست

وی با تاکید بر اینکه تعامل مجلس با دولت به معنای یگانگی نیست، افزود: مجلس یازدهم و دولت سیزدهم در جهت هم‌افزایی برنامه‌های دولت، مبنا را بر همکاری و تعامل گذاشته است اما این به آن معنا نیست که مجلس از نقش نظارتی خود غافل شده است.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین تشریح کرد: در حوزه اقتصادی و وضعیت نامناسب اقتصادی کشور، بر استیضاح وزیر صمت اصرار داشتیم که در نهایت مقرر شد این وزارتخانه به دو وزارتخانه تفکیک شود و با استیضاح وزیر آموزش و پرورش تلاش کردیم نقش نظارتی مجلس پررنگ‌تر شود.

 پیشرفت فیزیکی راه‌آهن اردبیل رضایت‌بخش نیست

وی در رابطه با پروژه‌های عمرانی استان بیان کرد: در سال ۱۳۹۵ و مجلس دهم، گره‌های اصلی راه‌آهن اردبیل باز شده و با اختصاص اعتبار فاینانس بانک ملی این پروژه به پیشرفت فیزیکی بالای ۸۰ درصد رسید اما در یک سال گذشته پیشرفت فیزیکی این پروژه رضایت‌بخش نیست.

بدری تاکید کرد: از دولت سیزدهم انتظار داریم که مقدمات بهره‌برداری از این طرح را تا پایان سال فراهم کند و اکنون شرایط فنی این پروژه به‌گونه‌ای است که می‌تواند تا پایان سال به بهره‌برداری برسد.

 سوءمدیریت و ضعف نظارت نظارت در موضوع نان مشهود است

وی با اعلام اینکه در حوزه آرد و نان مشکلاتی وجود دارد و ارتباط دادن این موضوع با مصرف مردم، بی‌انصافی است و مصرف بالای آرد و نان نیز ناشی از شرایط درآمدی مردم است و علی‌رغم افزایش سرانه آرد استان و بهبود نسبی، شاهد برقراری شرایط مناسبی در حوزه آرد و نان نیستیم و سوءمدیریت و ضعف نظارت در این مسئله مشهود است.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین  با اشاره به اینکه بزرگراه‌های استان، پیش از سال ۱۳۹۵ کمتر از ۲۰۰ کیلومتر بود، افزود: این رقم تا پایان سال ۱۳۹۸ به ۷۰۰ کیلومتر رسید و اگر روند پیگیری‌ها در سال‌های گذشته مورد توجه قرار می‌گرفت وضعیت جاده‌ای استان به مراتب بهتر بود و امیدواریم در ماه‌های آینده وضعیت جاده استان به نقطه مطلوبی برسد.

میراث فرهنگی در خصوص تپه قره‌حسنلو شفاف‌سازی کند

بدری با اشاره به ضرورت حفظ تاریخ و فرهنگ بیان کرد: در بحث تپه قره‌حسنلو‌ باید سازمان میراث فرهنگی‌، گردشگری و صنایع دستی به‌عنوان متولی اصلی، موضوع را شفاف‌سازی کند چرا که سکوت در این مقطع، مشکلی را حل نخواهد کرد.

وی با بیان این‌که بدون شک از مواردی که منجر به اشتغال و توسعه صنایع استان می‌شود حمایت صددرصدی انجام خواهد گرفت، ادامه داد: از واحدهای تولیدی حمایت می‌کنیم اما از کنار تاریخ و فرهنگ هم نمی‌گذریم.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس تصریح کرد: اگر نیازی به جابه‌جایی مکان کارخانه است باید بدون وقفه صورت گیرد، البته هفته آینده جهت بررسی پیشرفت کارخانه و وضعیت تپه قره‌حسنلو از محل بازدید خواهم کرد.

وی تصریح کرد: ارشاد و امر به معروف در سطح‌ شهر باید به‌صورت فرهنگی پیش برود و عزت و حرمت مردم حفظ شود؛ در این خصوص از کمسیسون فرهنگی مجلس خواستیم تا موضوع گشت ارشاد با تدبیر پیش ببرند.

بدری در خصوص نقش نظارتی مجلس شورای اسلامی و تاثیرات این نظارت بر عملکرد دولت اذعان داشت: بدون شک نطارت و تذکرات مجلس به دولت و وزیران تاثیرگذار است که نمونه این تاثیر را در تذکر به وزیر ورزش و جوانان دیدیم، البته تاثیرات نظارتی و تذکرات مجلس شورای اسلامی در سال دوم دولت بیشتر احساس خواهد شد.

وی درباره کندی در عملیات اجرایی پروژه‌های استان و تاخیر در زمان افتتاح بیان کرد: کندی در روند اجرایی عملیاتی پروژه‌ها دو علت اصلی دارد؛ یکی از این علت‌ها به مدیران برمی‌گردد که برنامه دقیق و مدون ندارند. بحث عدم ترزیق به‌موقع منابع مالی هم بخش دیگری از موضوع است و طولانی بودن پروژه‌ها در کل کشور وجود دارد.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به حل مشکلات روستاها گفت: طی ۲ سال گذشته با حضور در تمامی روستاهای حوزه انتخابی خود، مشکلات را از نزدیک بررسی کردم امسال نیز از طریق برگزاری جلسات در فرمانداری‌ها پیگیر موارد هستیم و تلاش می‌کنیم در هر روستا یکی از مشکلات بزرگ و اساسی را رفع کنیم.

انتهای پیام/3727/

منبع: فارس

کلیدواژه: نماینده مردم اردبیل نیر نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی نهاده های دامی صدیف بدری نشست خبری نماینده مردم اردبیل مجلس شورای اسلامی نمین و سرعین شفاف سازی پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۳۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره کوچ عشایر نشان‌دهنده عظمت و شان جامعه عشایری است

ایسنا/اردبیل مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: جشنواره کوچ عشایر نشان‌دهنده و معرفی کننده عظمت و شان جامعه عشایری استان و کشور است.

حسن محمدی ادیب ۷ اردیبهشت در دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون مغان گفت: جشنواره کوچ عشایر که یازدهمین دوره آن برای دومین سال متوالی به صورت بین‌المللی برگزار شد نشان‌دهنده و معرفی کننده عظمت و شان جامعه عشایری استان و کشور است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل افزود: علاوه بر عشایر غیور استان اردبیل که به صورت گسترده در این جشنواره حضور دارند، اقوام عشایری استان‌های مختلف کشور و میهمانان خارجی نیز در این جشنواره حاضر هستند و ما با مشارکت تمامی دستگاه‌های اجرایی مرتبط در سطح استان به منظور ایجاد شور و نشاط اجتماعی و معرفی ارزش‌های زندگی عشایری این جشنواره را برگزار کردیم.

وی بیان کرد: گردشگری عشایری، صنایع‌دستی این جامعه و حمایت از آن‌ها اولویت اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل است که در همین راستا اقدامات متفاوتی انجام داده‌ایم.

محمدی ادیب ادامه داد: آلاچیق عشایر استان اردبیل و مهارت ساخت آن را در فهرست آثار ملی به ثبت رسانده‌ایم و پیشنهاد ثبت جهانی این نماد عشایر استان را نیز به وزارت میراث‌فرهنگی ارائه کرده‌ایم تا بتوانیم از میراث گران‌بهای عشایر استان پاسداری کنیم.

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان اردبیل خاطرنشان کرد: همچنین لباس سنتی زنان عشایر استان اردبیل تحت عنوان «تومان کوینک» و مهارت دوخت آن نیز از دیگر آثار مربوط به جامعه عشایری استان است که در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • حاجی‌بابایی: جداول بودجه ۱۴۰۳ کاملا شفاف است
  • سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد
  • جریان وقف باید به سمت دانش‌محور شدن برود / مبلغ ما در وقف شفاف‌سازی و نمایش کارهای علمی است
  • سودآوری بالای صنعت لنج‌سازی در قشم
  • کسب رتبه برتر در حوزه های عمران، حقوقی و فرهنگی توسط منطقه آزاد اروند
  • آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد
  • جشنواره کوچ عشایر نشان‌دهنده عظمت و شان جامعه عشایری است
  • رتبه برتر سازمان منطقه آزاد اروند در حوزه های عمران، حقوقی و فرهنگی
  • آزاد سازی ۱۳هزار پلاک فرسوده حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران